|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
|
Ticha zbran bez BB do cca 2000 i s tlumicem
Autor |
Zpráva |
zirafa
Kapitán
|
 Ticha zbran bez BB do cca 2000 i s tlumicem
Ahoj chtel bych poradit s výběrem zbrane na co2 nebo na plyn ,která bude co nejtizsi.ideálně aby měla závit pro tlumič ,BB je hlučný ,takže se bez nej obejdu ,ideálně z nabídky morisu ,a lepe co2 než plyn. Slyšel jsem kdysy Socoma od TM s tlumicem a nemelo to chybu,nevíte jak je hlasitá ta cz75 na co2 bez BB a jestli by ji pomohl tlumic? Připadne jestli jestli je hlasitější cezeta na co2,nebi na plyn?co2 pistole sport 106 co máme v týmu je hlasitá strašně ...
|
15 úno 2011, 10:39 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
Registrován: 16 led 2011, 17:09 Příspěvky: 50 Bydliště: Pardubice
|
 Re: Ticha zbran bez BB do cca 2000 i s tlumicem
promiň ale asi ti neporadím
tichá?...
k čemu potřebuješ tichou zbraň? ... budeš tichý zabiják ?.... nebo jde o nějaký test.?.... odpusť mojí zvědavost... X)
_________________ Softu zdar, třeba se uvidíme přes mířidla.
Kulky mění vlády rychleji než volby.
Skolky Cze (Pardubice) AK74 CM.045A (E Upgrade – 125 m/s) + Colt 1911 TM HG Komplet vz. 95
|
15 úno 2011, 15:53 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Skolky píše: promiň ale asi ti neporadím
tichá?...
k čemu potřebuješ tichou zbraň? ... budeš tichý zabiják ?.... nebo jde o nějaký test.?.... odpusť mojí zvědavost... X) Když mu neporadíš tak co sem píšeš? A na co by to asi chtěl? Kčemu asi tak je zbraň co je tichá?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 úno 2011, 16:31 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
Monty píše: Skolky píše: promiň ale asi ti neporadím
tichá?...
k čemu potřebuješ tichou zbraň? ... budeš tichý zabiják ?.... nebo jde o nějaký test.?.... odpusť mojí zvědavost... X) Když mu neporadíš tak co sem píšeš? A na co by to asi chtěl? Kčemu asi tak je zbraň co je tichá? Monty vím že jsi admin ale pod každou zprávou nemusí být tvůj text... neber to osobně...
Skolky Cze (Pardubice) AK74 CM.045A (E Upgrade – 125 m/s) + Colt 1911 TM HG Komplet vz. 95
|
15 úno 2011, 16:51 |
|
 |
|
zirafa
Kapitán
|
no hele,jeho prispevek ma minimalne stejnou informacni hodnotu jako ten tvuj  jde mi o tichou zalozni zbran,na kratkou vzdalenost .napr kdyz se mi uz dostkrat povedlo dostat se velke skupine do zad ...
|
15 úno 2011, 17:13 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Pokud chceš sáhnout po něčem tichým tak fakt TM Soccom páč to je opradu tichošlápek. Pokud máš zájem tak mám doma jeden kousek kterej vůbec nepoužívám sou k tomu dva zásobáky a je kompletní to znamená tlumič, baterka.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 úno 2011, 18:58 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Skolky píše: Monty vím že jsi admin ale pod každou zprávou nemusí být tvůj text... neber to osobně... Osobně si to beru a mám tě v merku. Jelokož to co si napsal bylo od tebe OT tak máš odemě varování. A pokračuj takle dále a máš koktelj z banánů.
|
15 úno 2011, 19:00 |
|
 |
|
koldda
Podporučík
|
Pamatuji si ze svých začátků na neslyšnou manuální UHC CZ 75 nejspíše tato: http://airsoftshop.cz/product_info.php? ... ucts_id=43) a ta opravdu nebyla slyšet ani z metru  ale plyn ti moc neporadím, osobně by mě taky zajímalo. Sry Monty za OT
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori. Horatius
Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany
|
15 úno 2011, 19:17 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
Monty píše: Skolky píše: Monty vím že jsi admin ale pod každou zprávou nemusí být tvůj text... neber to osobně... Osobně si to beru a mám tě v merku. Jelokož to co si napsal bylo od tebe OT tak máš odemě varování. A pokračuj takle dále a máš koktelj z banánů. Monty... Monty ...Monty... Už chápu proč si tu lidé stěžují na moderátory... Místo rad - nadávání Nic neříkám, nejsem provokativní typ jen si myslím že jsi vedle... že se na něco zeptám k tématu ze mě nedělá někoho kdo si zaslouží banán... a jestli za svůj projev nějakej dostanu...dokáže to pouze tvojí malou inteligenci a pro mě důkaz, že tohle nemá s tebou cenu... Šlo mi pouze o dotaz... ... možná to bereš moc vážně a odrazuješ lidi... PS: když tak řekni co není podle tvého gusta (v mém psaní a chování) a místo banánů nebo varování budou napravení lidé
|
15 úno 2011, 19:34 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
zirafa píše: no hele,jeho prispevek ma minimalne stejnou informacni hodnotu jako ten tvuj  jde mi o tichou zalozni zbran,na kratkou vzdalenost .napr kdyz se mi uz dostkrat povedlo dostat se velke skupine do zad ... konečně vlastní názor
|
15 úno 2011, 19:35 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Ti doma neříkali. Mlčeti zlato?! Teď jsi tomu nasadil korunu. Nevím teda jak ostatní, ale odhaduju to podobně. Navážet se do celého moderátorského týmu jen proto, že dostaneš upozornění na naprosto zcestný příspěvek je opravdu známka vysoké inteligence, když už jsi to nakousnul. No já přenechám tu banánovou salvu Montymu. Ty můžeš přemýšlet, co příště uděláš jinak. Abych teda nebyl mimo téma, tak TM SOCOM je asi ta nejtišší plynovka, kterou jsem kdy měl možnost třímat.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
15 úno 2011, 19:40 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
Pokud ti Tm přijde drahý tak bych vzal ,, stti silent assasin"(tupej název  ) je to kopča tm a po vycpání tlumiče molitenem tlumí taky hezky.
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
15 úno 2011, 19:46 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Rozhodně TM Socom. Sice to není na CO2, ale je to tichounký...s tím tlumičem to jen tak neznatelně cvaká... A kromě toho vypadá naprosto krutopřísně !! 
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
15 úno 2011, 19:50 |
|
 |
|
Hiroshi
Kapitán
|
Ještě se ptal na hlasitost CZ75D. Střílel jsem z verze bez blowbacku a na CO2 a musím říct, že ta zbraň byla na plynovku hodně hlučná. Kdyby byla možná montáž tlumiče, tak by se to nejspíš zlepšilo, ale to by ani nevypadalo pěkně.
_________________ Jen někdo hraje s manuální pistolí proti AEG. Není to proto, abych se cítil hardcore, je to proto, že nemám peníze.
|
17 úno 2011, 11:02 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Jo CZ75D dělá dost bordel - dost se to už blíží hluku blowbackové pistole. Myslím, že by se to ale ani tlumičem nezlepšilo...
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
17 úno 2011, 12:45 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|