Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 kvě 2025, 16:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 Výběr AEG pro postapo Larp 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Výběr AEG pro postapo Larp
Dobrý den,
chtěl bych pomoci s koupí dlouhého AEG pro potřeby larpu. Bude se tudíž jednat spíše o sváteční střelbu, ale když už ji budu mít, možná si zkusím s přáteli zahrát po letech i AS. Po důkladném pročtení fóra jsem se rozhodl uvažovat o G36 od PJ (konkrétně: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3365 ) a protože se mi líbí i M14 našel jsem tento inzerát https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater . A pak jsem ještě našel starší Remington od KJ Works http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=898. M14 od Kartu je dle vás všech shit, zajímá mě, jestli by přesto stála tahle za uvažování (vzhledem k výměně skoro všeho uvnitř a že to není EBR). Oproti tomu G36 od PJ má veskrze kladnou pověst. O plynovém Remingtonu nic nevím.
Do holé zbraně nechci investovat více než 4k a zdá se mi, že pro mé potřeby by bazarová (možná s pozdějším upgradem) mohla stačit. Navíc bude mít již bitevní patinu, což se na postapo hodí. Prosím tedy o Váš názor včetně zvážení výhodnosti "jeté" zbraně.

20 lis 2013, 23:33
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Výběr AEG pro postapo Larp
Ta G36 (resp. ona je to spíš SL-9) od JG (PJ to neni :-) ) je za ty peníze určitě dobrej kup, má klasickej trojkovej mecháč a pro stavbu nějaký Fallout-style pušky myslim ideální vzhled. Na tu M14 se vykašli, za uvažování fakt nestojí. Stejně tak nedoporučuju tu plynovou pušku, to je dobrej základ pro člověka, kterej si jí vyladí a sžije se s ní, pro svátečního střelce/airsofťáka to rozhodně neni. Jetejm puškám se obecně vyhni, pokud to není od člověka, kterýmu skutečně věříš, tak je riziko nákupu nějakýho polovraku fakt hodně veliký.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

21 lis 2013, 00:18
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Aj, už se mi pletou písmena, sorry. Jo to se mi přesně na té SL-9 líbí. No, já koupí špatnýho kvéru už prošel, ale jsem poměrně tvůrčí, a tak jsem věci co se rozsypaly udělal nový a kvalitnější... Ovšem to co se popisuje u té M14 se mi teda absolvovat nechce, takže tu vyškrtávám ze seznamu.... Ještě co si myslíš o té KW? (vložil jsem jí tam až později) Jo a to o sniperství jsem tu všude četl a neber to prosím v potaz, já moc hrát soft nebudu, jde mi opravdu spíš o to trefit se na první/druhou ránu na 50 metrů do plechovky, na blízko jsem si půjčil AEP. Takže mi jde jen o názor na zbraň atp...

21 lis 2013, 00:33
Plukovník
Plukovník

M700ka od KJW je dobrá zbraň , aspoň moja bola vpohode (bazarovka po úpravach hop komory) a lietalo to pekne rovno .... ALE je dosť náchylná na rozdiel teploty, pri streľbe na cca 70m spravili 2-3°C rozdiel asi 1m +- hore/dole čo bolo dosť nepríjemné nastreľovať pušku počas akcie aj pár krát. (Mať tak vtedy momentálne vedomosti o Plynovkách tak to možno aj vyriešim iným plynom)
Môže sa ale stať že natrafíš na kus ktorý bude strieľať z nezistených príčin do strany, boli tu už popísané skúsenosti, takže je tam docela riziko....

Na občasné strieľanie bude oveľa vhodnejšia AEG. (aj finančne dostupnejšia)

21 lis 2013, 01:14
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Ještě bych měl dotaz,
dostal jsem dle mého názoru moc dobrou nabídku, zakoupit tuhle krásku od CA (http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1003) ještě v záruce, v podstatě jen vybalenou z krabice, za 4000. A po prolezení inzerátů jsem ještě narazil na tohle http://www.armyburza.cz/inzerat/sl-9-cl ... my-1#dotaz . Co si o tom myslíte?

07 led 2014, 13:47
Moderátor
Moderátor

To fungl nový CAčko není špatná nabídka, pokud si ho osobně prohlídneš a zkontroluješ, jestli papíry sedí a jestli do něj fakt nikdo nehrabal. Do toho druhýho inzerátu bych ani omylem nešel, upgradovaná bazarovka od neznámýho člověka je strašnej risk. Bazarovky jenom:
- Od známejch, prověřenejch lidí
- Takový, do kterejch prokazatelně nikdo nikdy nehrabal
- Hodně pod tržní cenou tak, aby člověk neprodělal ani v případě, že koupí vrak

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

07 led 2014, 18:15
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]