Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 kvě 2025, 16:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 36 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Glock 18C KWA/KSC 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Re: Glock 18C KWA/KSC
m.ape: Tak jsem koukal a koukal a musím konstatovat. Ne , děkuji nechci. Výjde to levněji , ALE:

- Bydlím v paneláku a pokud jsem dobře poslouchal , tak plnění 250ml trvalo cca 2-3 hod. Naplnění 1000ml 8-12 hod. I kdyby 2 hod , tak je to dlouho na to abych trajdal po lese. Jinde to nemám kde.

- Součástky mě výjdou cca na 1500 (cca 5-6 origo flašek). Ale neuskladním 10kg bombu ( v paneláku ?? ) . Po tom co se stalo v Rožnově budu za teroristu a nevydržím se sousedy !! A při dvoukilovce to nemá smysl.

- S mojí spotřebou je to kničemu... Nejsem sice žádný tele , ale přecejenom se znám ... Beztak by mi to utrhalo pracky... :-D

Nechci aby to vypadalo , že nadávám ,ale není to pro mne . Děkuji za nápad a věřím , že to funguje a je to bezpečné , nicméně to nemá tlakovky a není to děláno na znovuplnění. Je to risk 50:50. Děkuji. Mám se rád a proto to nechci.

Ale i tak se klaním před vašimi zkušenostmi. Jen ať vám to dál funguje. Já raději zůstanu u originál naplněných flašek.

PS: Jen abych předešel horoučím debatám... Jde o můj názor a nikomu jej nenutím... ;-)

03 úno 2014, 22:00
Plukovník
Plukovník

Len ťa trocha opravým tlakovanie jednej 1000 ml fľaše trvá maximálne 5 minút neviem kde si prišiel k 3 hodinám.
Čo sa týka skladovania není problém horšie je to ak by ti pri plnení vyfučalo trocha plynu čo sa v začiatkoch stať môže. Narobí to smrad. Je ešte možnosť ak bývaš niekde blízko plniarne dá sa dohodnúť aby ti to plnili do 2 kg fľiaš a z nich sa dá priamo plniť do zásobníka a je to aj ľahšie skladovateľne a prenosné. Poprípade sa môžeš dohodnúť s niekym ako ja kúpiš si jednu fľašu a skočíš si k nemu naplniť.

04 úno 2014, 16:07
Četař
Četař

Ahoj m.ape. No mluvil to na tom videu u toho topu. Plnil tam camping láhvi 250ml a mluvil cosik o 2-3 hodinkách , ale mohl jsem se přeslechnout. ;-)

No uvidíme. Nemám v úmyslu tento nápad hanit. Je to super nápad , ale asi ne pro mě. Ještě nad tím popřemýšlím. S tou 2kg by to šlo. A pokud 5min 1000ml, tak bych naplnil hned obě na balkoně . Jak jsem napsal ... Popřemýšlím a uvidím.

Jen ... Jak je to s tím mazáním u toho butanu? Musí se mazat víc , nebo bude stačit , třeba co 3-4 láhev koupit origo a třeba s olejem (viděl jsem nějakou se silikonem v plynu) ? Nebo není potřeba?

A nezlob se ... Nechtěl jsem aby to vypadalo že ten nápad flušu . ;-)

04 úno 2014, 18:14
Četař
Četař

No tak jsem si to vidijko pustil znova a opravdu tam mluví o tom že 250ml 2-3 hodiny.

Video zde:
http://www.youtube.com/watch?v=lrayH0qZN-c

Topic s videem :

viewtopic.php?f=312&t=16730

Plní tam camping láhev 250ml. Jediné vysvětlení mě napadá ,že ty naše flašky se neplní tak moc , co? Asi tam není plyn v kapalném stavu , ale v plynném. Jinak tomu nerozumím. Pořád říkám , že v AS jsem novic. :-D

04 úno 2014, 18:27
Plukovník
Plukovník

Ja to už robím dva roky. A používam iné fľaše ako na tom videu.
viewtopic.php?f=312&t=16730
Skús si prečítať toto ak by ťa to zaujalo tak ďalšia debata cez FB
https://www.facebook.com/marton.peter.94

04 úno 2014, 21:22
Četař
Četař

No nevím ... Popřemýšlím , zatím nechci.
Uvidíme jaká bude spotřeba... ;-)

PS: Facebook nemám . Na co ? 8-O

05 úno 2014, 19:37
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 36 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2