m.ape: Tak jsem koukal a koukal a musím konstatovat. Ne , děkuji nechci. Výjde to levněji , ALE:
- Bydlím v paneláku a pokud jsem dobře poslouchal , tak plnění 250ml trvalo cca 2-3 hod. Naplnění 1000ml 8-12 hod. I kdyby 2 hod , tak je to dlouho na to abych trajdal po lese. Jinde to nemám kde.
- Součástky mě výjdou cca na 1500 (cca 5-6 origo flašek). Ale neuskladním 10kg bombu ( v paneláku ?? ) . Po tom co se stalo v Rožnově budu za teroristu a nevydržím se sousedy !! A při dvoukilovce to nemá smysl.
- S mojí spotřebou je to kničemu... Nejsem sice žádný tele , ale přecejenom se znám ... Beztak by mi to utrhalo pracky...

Nechci aby to vypadalo , že nadávám ,ale není to pro mne . Děkuji za nápad a věřím , že to funguje a je to bezpečné , nicméně to nemá tlakovky a není to děláno na znovuplnění. Je to risk 50:50. Děkuji. Mám se rád a proto to nechci.
Ale i tak se klaním před vašimi zkušenostmi. Jen ať vám to dál funguje. Já raději zůstanu u originál naplněných flašek.
PS: Jen abych předešel horoučím debatám... Jde o můj názor a nikomu jej nenutím...