Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 kvě 2025, 16:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 SR 15, SR25 , SPR MK12 = výběr zbraně pro rok 2013 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Re: SR 15, SR25 , SPR MK12 = výběr zbraně pro rok 2013
takže,

Píst, kola.. všechno je systema vysokozátěžová
hlaveň je tam klasická co byla, délka pro SRko,, tzn počítám 500mm nebo tak nějak
MBlock je tam od AirsoftPro
mechabox je verze zesílený CA25 (7mm)
ložiska jsou kuličková 7mm
zbraň má prej kolem 200 m/s

mosfet tam není protože prý ten motor to střílí tak rychle, že nikdo neuteče.. se divím že ho nemá.. už jen na kontakty že

baterku mi dá 8.4 1700 nebo za priplatek 900kc baterku v zaruce 2roky 5000minA 9.6.. Má cenu si připlácet za tu větší ?

optika ke zbrani je : http://dalekohledy.heureka.cz/tasco-3-9x50/

Akorát z čeho mám trošku obavy, na aukro nemá prej učet a trvalo by to,. chtěl by to poslat normálně na dobírku.. Zbraň vypadá pěkně to jo,, ale nerad bych aby došla krabice, já to zaplatil a zjistil že to nefunguje nebo je to něco jiného že :(

19 kvě 2013, 21:17
Moderátor
Moderátor

No, tohle je moment, kdy bych hodně zpozorněl.
- Nevěřim tomu, že by 7mm kuličkový ložiska vydržely na M170.
- Horko těžko věřim tomu, že ten kvér má 200m/s.
- Nechápu, co to má bejt za kec s tim mosfetem, na tohle brko by ho to určitě chtělo.
- 900Kč za takovouhle baterku je krávovina.
Fakt bych byl opatrnej, aby to za tyhle prachy nebylo fubar.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

19 kvě 2013, 21:27
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

souhlas s griffonem, jinak aukro ti nic nezajisti (i kdyz s tak muze tvarit), jediny, co by tak mohlo udelat, ze zablokuje ucet prodavajiciho, kdyby to byl podfuk. resit to s policajtama je na dlouhy lokte s nejistym vysledkem. Rezeni? zajed si pro to osobne nejlepe s technikem, at se na to mrkne

19 kvě 2013, 21:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Taky se mi to nezdá,, je to až moc dobré aby to byla pravda.

No ale právě ty ložiska, mosfet, 200 m/s .. že jen na dobírku.. nevím no..

Zeptám se ho odkud je, že bych přijel s kámošem, že vezmem i chrono a zbraň si zkontroluju.. no a uvidíme jak nato bude reagovat. No ale abych pak sehnal kámoša s chronem :D

19 kvě 2013, 21:40
Rotný
Rotný

Takže s největší pravděpodobností šlo o nějakého podělávače.. Čím více sem se vyptával, tím více bych chlapec nejistej. Snažil se na mě tlačit že má několik zájemců a ať to teda koupím rychle nebo že bude brzo pryč, a at to teda vemu na dobírku že se nemusím bát.. na otázky ohledně zbraně odpovídal pokaždé nejasně, vykecával se,,.

Další fotky rozdělané zbraně odmítal poslat, že prej by to musel rozebírat a že to má možná i ten mosfet s brzdou ale že by mu ta 170 pružina urvala ruku.

Pro osobní vyzvednutí s technikem byl zásadně proti.. nějakého domluveného kamaráda technika on totiž neuznává, že to pošle tou dobírkou.

Přesto jsem s koupí souhlasil,.. at mi pošle své jméno, adresu, datum narození a telefon..své jsem mu poslal taky no a ať mi to normálně pošle na dobírku.. počkal sem až mi odepsal své údaje a odepsal jsem mu, že si balíček rozbalím na poště se zaměstnancem jako svědkem a když něco nebude sedět, pošlu mu to pěkně zpátky.

Ještě ten den si vystavil nový inzerát že prodává SR 25 od CA a mě už neodepsal :)

22 kvě 2013, 15:47
Moderátor
Moderátor

No hlavně ho koukej naprášit, ať si lidi daj bacha ;-)

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

22 kvě 2013, 16:02
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Heh když to tak čtu, tak si říkám... že je nemožný, aby s takovýmhle jednáním to prodal... Ale nechci bejt tak moc naivní :)
Sakra, když jsem prodával něco chlapíkovi z druhý strany republiky (M107), tak jsem si sepsali předkupní smlouvu s iniciálama a povídáním kolem o čem všem to bude (zbraň, výstroj, datum etc.)...
Jak jsem dostal od něho vše s podpisem, poslal jsem mu zbraň +2 smlouvy čekající na jeho podpis. Tohle předpokládám je normální, tak si nedovedu představit, že by to sakra mohl ještě prodat takhle :?

22 kvě 2013, 16:42
Rotný
Rotný

Lidé kteří tomu nerozumí se nechají nachytat, nemají představu o ceně, jsou moc důveřivý atd.. a pak je to hned. Bohužel on to prodá.. dříve nebo později se někdo najde.. zeptá se.. prodejce mu napíše že mu zrovna dneska zájemce odpadl, že to má nachystané a zabalené na poslání.. no a pak se na netu dočtem jak se někdo spálil

Já se posledně spálil když týpek prodával Thompsna kombinace celokov + dřevo.. 100% stav, upgrade který to mělo mít už si nepamatuju.. no Thompson přišel samozřejmě v jiné krabici.. samozřejmě plast, druhej zásobník prasklej.. a po pár ranách se ze zbraně zakouřilo a dostřílela.. oto horší že to nebyla zbraň pro mě ale pro kamaráda který se softem začínal.. Následovalo několika týdení psaní na střídačku tomu borcovi a na aukro.. naštěstí jsme to dostaly do korunky zpátky, takže happy end :)

Kamarád po této zkušenosti se softem skončil.

22 kvě 2013, 17:10
Poručík
Poručík

Je dneska nějáký extra rozdíl ve vnějším zpracování SR25 od firmy CA a PJ, AK atp.?
Zda brát novou čínu či lehce jetou CA?

01 led 2014, 14:12
Brigádní generál
Brigádní generál

No plasty má CA o dost lepší, jinak je to podobný (Ca bude furt o něco lépe)...
Velký + CA je odolnější mechabox a komora která se nemusí hned měnit...
Za mě CA...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

01 led 2014, 15:20
Moderátor
Moderátor

CAčko je výrazně lepší, osobně bych určitě šel radši do jetýho CA.

01 led 2014, 19:44
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Hoj , nebudu tu zakládat nový topic když je tenhle podobný ........

taktéž mám v plánu pro letošek nový kvér , původně jsem uvažoval o nějaké Mk 12 SPR ale když jsem zahlédl na AS morava tohle :

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3442
edit nebo spíš delší verzi
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=3444
ale hodím na to klasickou pažbu kvůli baterce
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=409

začaly se mě celkem sbíhat sliny....v plánu je udělat z toho marksmenku (jsem už starší a pomalejší + horší zrak , tak si nebudu kupovat něco co je na 20 m ) , takže zvenčí asi nějaký tlumic , optika a tak .......spíš mě ale jde o to zda ten kvér nění nějaká totální plečka a dejme tomu pár menších akcí přežije i v základu než ho překopám (jo je mě jasné že to nebude žádný zázrak)

časem bych měl v plánu do toho dát tak max M130 , nějaký extra výkon zas nepotřebuju

Obrázek

08 bře 2014, 08:36
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Zrovna u tohohle kousku jsem slintal taky, plus jsem teda něco zjišťoval. Celkově se moc nedá říct jak na tom zbraň je, protože není moc dlouho na trhu a lidi v čr APS moc nemaj rádi. Rozhodně narazíš na značně negativní hodnocení M4ek od APS, které je tedy oprávněné, ale jen u starých verzí. Ty měly většinu věcí atyp a nic nevydržely.
Tohle jsou ale nové přepracované verze, které jsou na tom už mnohem líp. Mech je už prakticky klasik v2 v základu s nějakou cca 120. Má i všechny neduhy ostatních značek. Takže 120 bez mblocku bude maximum, s ním asi žádný problém. Plus má teda blowback a rychlovyndání pružiny. Všechno ostatní je snad už normálně kompatibilní s ostatními výrobci.
APS se mě osobně vzhledově líbí víc než většina čín, ale to je možná jen subjektivní. Od APS máme v týmu kolem 10ti kalachů a všichni jsme s nima naprosto spokojeni. Nikdo jsme je neupravovali a ani jsme nelikvidovali blowback a většina jich bez poruchy střílí už 2 roky.
Takže celkově se jedná asi dost o risk. Kalachy jsou odzkoušený, že APS dělá opravdu dobře. To u M4ek je to přesnej opak. Už se asi s novou sérií poučily, ale zatím jsem nenarazil na někoho kdo by tuhle m4ku vůbec měl a mohl říct osobní zkušenosti.

08 bře 2014, 22:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

no , ta já stejně více méně očekávám že vzhledem k tomu že jde o čínu tak časem zůstane jen tělo a vnitřek se bude měnit ...šlo mě jen o to zda to není nějaký totální krám co se hned rozpadne

beztak na to chci tlumič i proto abych mohl dát časem delší vnitřní hlaveň - hádám že by se tam dala narvat m-16cková a pak už budu tuším stejně překopat i zbytek.......

Obrázek

08 bře 2014, 23:03
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2