Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 kvě 2025, 16:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Zbraň do začátku. (sniper) 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Zbraň do začátku. (sniper)
Jeryk píše:
SVD je fakt jen pěkné nic víc :D mám na něj pořád stejný názor:

SVD je sice silná zbraň, ale funguje správně asi tak 2 hodiny a pak se prostě pokazí. Ale je pěkné.

Ja mám inú skúsenosť po výmene hop up komory a červíkov čo upevňovali vonkajšiu hlaveň za samorezné skrutky je výkonna presná a spoľahlivá.

Na 70 m s 0,28 g BB a M150 trafím koleso od trabanta. Kadencia cca 40 výstrelov za minútu na manuál celkom slušné. V pohode funguje aj na M200 je pravda že kým som prišiel na to prečo je taká nepresná chvíľu mi to trvalo. ale už 3 rok funguje spoľahlivo je pravda že ju využívam skôr ako záložnú zbraň.

12 lis 2013, 20:27
Plukovník
Plukovník

Jo taky mi říkali, ale co už. Už je pryč a já vím že do SVD bych šel už jen z důvody abych si to pověsil na zeď.

Podporuju Obrázek

12 lis 2013, 21:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

No tak teda snipu možná vezmu, ale v případě elektriky...co říkáte na tuhle? :)

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=789

14 lis 2013, 15:31
Moderátor
Moderátor

Určitě tim nic nezkazíš...dobře ovladatelnej kvér, trojkovej mecháč, na čínu slušná kvalita, dobrá cena.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

14 lis 2013, 15:42
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Ahoj
Mám jeden dotaz :) Už tu dlouho nebyl, a týká se odstřelovače. A se softem začínám. Ale než to začne, mám něco na obhajobu.
Jsem členem zálesáckého oddílu. Chodíme na přepady jiných, takže znám sedět hezky při měsíčku dvě hodinky v křoví. S oddílem se učíme takové ty klasické věci, ale i ty spojené s přepady-využití maskování, patlání barev, tichý pohyb a nepozorovaný pohyb a takové ty věci.
Co jsem četl o tom co má odstřelovač znát a umět, tak takových 90% z toho znám a ovládám. (Nepočítám používání zbraně, samozřejmě :) )
A ten dotaz zní:....uhm......mám jako sniper šanci?

25 lis 2013, 22:27
Praporčík
Praporčík

Sance je tu vzdy i ve chvili kdy nic neumis, preci jen neni problem se to naucit a to ze to jiz znas je tvoje vyhoda ;) byt tebou bych volil treba M16 a predelat na semi snipera nebo si proste od nekoho snipu pujc a proste si to vyzkousej....... Sam uvidis jake to je, nekomu sniper proste sedne a jini si jen mysli ze se jim to bude libit

28 lis 2013, 18:21
Moderátor
Moderátor

Nerad bych ti křivdil, ale vážně pochybuju, že znáš a ovládáš 90% toho, co bys znát a ovládat měl...pokud bys v tuhle chvíli uměl alespoň třeba 30%, tak bys byl sakra dobrej ;-) Určitě to je do začátku výhoda, určitě by ti to pomohlo, ale nepočítej s tim, že to z tebe udělá frajera, kterej bude sniperkou vraždit jednoho protivníka za druhym.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

28 lis 2013, 18:51
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Přidej se na fb do skupiny český airsoft. Tam se poptej, kdo hraje v tvém okolí - odkaz na skupinu atp. Tam postni žádost o půjčení sniperky a naznač možnost koupě (sniperku má doma spousta lidí a rádi by se jí zbavily). Na jednu pláckařinu si to se sniperkou zkus a uvidíš, jestli tě to bude bavit. Když ne, aspoň tě nebude trápit peníze za nákup pušky jako spoustu ostatních.

28 lis 2013, 20:21
Svobodník
Svobodník

V tom případě jsem nejspíš nečetl všechno. Dík za rady, myslím že někde blízko nějaký sniper je, zkusím ho kontaktovat a zkusit si to až to půjde. A doufám že mě to bavit bude :)

28 lis 2013, 22:53
Kapitán
Kapitán

Ve snipeřině jde hodně o to, abys dokázal odhadnout, co asi tak protivník udělá v té které situaci a dokázal se na to připravit. A to bez zkušeností prostě nedokážeš. Zkušenosti bohužel dělají hodně a jen málo lidí je tak paličatých, že je dokáží nabrat :-)

29 lis 2013, 16:08
Armádní generál
Armádní generál

Grendel píše:
Co jsem četl o tom co má odstřelovač znát a umět, tak takových 90% z toho znám a ovládám. (Nepočítám používání zbraně, samozřejmě :) )

:lol: :lol: pobavilo. jestli jsi na tom takhle dobre, tak bych se uz jen naucil strilet a sel do nejake PíeMCí agentury a nechal se zamestnat jako odstrelovac :-)

jestli myslis ze znas tak hodne, tak neznas. ono precist si o tom na internetu clanek na par stranek, je neco jineho nez si opravdovy vycvik odstrelovace. ono napatlat si barvy na xicht a zalezt v oblecku z travy nekde do krovi je na odstrelovace docela malo (to porad nepocitam to strileni).

sorry za OT

06 pro 2013, 15:16
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Jen tak mimochodem - dnes už i odstřelovači používají poloautomaty... (americké M110, Mk.11, Mk.12, nebo HK417,...) Soft připomíná dneska spíš ty situace kdy se používají poloautomaty - hodně cílů na malým prostoru...
Tak si kupte AEG s delší hlavní a nechte manuálky na skladě!!! Režim SEMI a 20ranej zásobník vás naučí střílet JAKO SNIPER... :roll:

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.

20 pro 2013, 01:00
Armádní generál
Armádní generál

BB_ píše:
Tak si kupte AEG s delší hlavní a nechte manuálky na skladě!!! Režim SEMI a 20ranej zásobník vás naučí střílet JAKO SNIPER... :roll:

pak zjisti, ze z tech 20 ran se trefi 2x, tak si radeji koupi tocak na 300 kuli a prepne na automat. a razem mame z odstrelovace, MG support :roll:

20 pro 2013, 18:38
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2