|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
RaweCZ
Svobodník
|
 CM.123
Zdravim všechny airsoft'áky! Pročetl jsem si vaše forum a přečetl pár temát jako např. Chci si koupit zbraň, Jak se správně ptát a další témata vytvořená uživateli. Jsem mezi Airsoft'ákama nový a blížejí se vánoce. Chtěl bych si koupit nějakou tu zbraň do začátků, nejradši elektrickýho colta. Našel jsem tento čínský kousek : http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=3482 který by mi na pár hraní stačil, líbí se mi vzhledově ale nevim jaké snim máte zkušenosti vy? Chtěl bych vědět jaká je dobrá munice (kuličky)? Jakou má ust'ovou rychlost? Myslim si že 66m/s ale nevim to jistě. Jestli se nevyplatí víc tento desert ( http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1157) ? A jak dlouho vydrží baterka která je u coltu? Mám cenovou hranici 2000.- a myslim si že by mi tento colt stačil. Děkuju za odpovědi(:
|
18 říj 2013, 12:06 |
|
 |
|
plejk
Kapitán
|
 Re: CM.123
Zdravím tě. Dle mého názoru a zkušeností je AEP nevhodné jako primární zbraň. Malá kapacita zásobníku, nízká rychlost kuličky, velký rozptyl a slabá kadence znemožňují účinnější střelbu na vzdálenosti větší než 25-30m a i z trávy nebo listů se stane neprostupná překážka.
_________________ Nelíbí se mi projekt ČFA a nehodlám jej podporovat http://plejk.wgz.cz/rubriky/uvodni-stranka
|
18 říj 2013, 13:36 |
|
 |
|
vojtacz
Desátník
|
I v limitu 2000kč se dá pořídit použitá AEG, pokud tedy nutně netrváš na krátké zbrani.
|
18 říj 2013, 14:13 |
|
 |
|
plejk
Kapitán
|
Použité AEG mi také nepřijde jako ideální volba. U bazarových kousků nevíš na co narazíš a pokud se v "prostoru" as bazaru nějaký čas nepohybuješ tak je doopravdy veliká šance, že narazíš na zmetka (viz fb - 3z10 zásilek došly tak, jak byly prezentované). Dále je často třeba provést nějaký servis nebo vyměnit nějaký unavený díl a to je další věc, kterou bez nějakých zkušeností neuděláš (max si na to někoho sehnat).
Nerad to říkám, ale limit 2 000 je málo na nějakou zbraň, která by měla vydržet nějaký čas, splňovat potřeby začátečnické zbraně a obstát v konkurenci ostatních zbraní. (Jedinou vyjímkou jsou brokovnice, ale s těmi nemám zkušenosti)
Kdybych byl v tvé situaci, počkám si a našetřím si trochu více. Poté jsou již možnosti úplně jinde. Z malých samopalů Cymácká MP5, extra malá Galaxy MP5K, z pušek JGčková G36, Cymácké AK CM.028.
_________________ Nelíbí se mi projekt ČFA a nehodlám jej podporovat http://plejk.wgz.cz/rubriky/uvodni-stranka
|
18 říj 2013, 15:29 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Ono hodně záleží na tom, s kým a proti komu budeš hrát. Pokud to chceš na přestřelky mezi partou kamarádů, kde bude mít půlka lidí manuálky a nejlepší kvér bude nějaký základový AEG, tak to AEPčko není špatný. Na plnohodnotný airsoftový akce ale vážně nestačí, tam je potom potřeba přišetřit na pořádný AEG nebo zkusit tu brokovnici.
Jinak co se týče tvejch otázek...munice 0.20g, samozřejmě nějaká kvalitní, úsťovka je kolem 70m/s, mezi Coltem a Desertem je rozdíl pouze ve vzhledu a na baterku vystřílíš pár stovek ran.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 říj 2013, 16:36 |
|
 |
|
RaweCZ
Svobodník
|
díky moc, chci to spíše na přestřelku s kamarády a všichni budeme mít nějakýho colta nebo proste AEP. Nechci to mít jako primární zbran, to si dyštak potom koupim nějakého kalacha atak. (: Díky moc za rady.
|
19 říj 2013, 16:37 |
|
 |
|
MervinCZ
Svobodník
|
Ahoj, Dostal jsem na Vánoce C.M. 123. Když sem ji vzal na pár minut na zahradu. tak střílela jenom třeba jednu kulička na tři výstřely. dva šly na prázdno. nevíte co s tím ? dík za odpověd
|
25 pro 2013, 19:37 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|