Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 01 kvě 2025, 22:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 156 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Hop up komora pro M4 Pro win 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Re: Hop up komora pro M4 Pro win
Čítal som si na airsoftchrudim recenziu a pisali tam že sa oplati vymeniť ta tryska+ hlava piestu preto sa pytam :D a nebude teda ta AT tryska kratka do prowinky? Niektori tu pisali že tam davaju dlhšie ako 21,4...

04 dub 2015, 08:52
Plukovník
Plukovník

Ano, hlava pístu není úplně ideální, ale někdy vydrží několik desítek tisíc. Tak jako tak , hlavou bych rozhodně nezačínal. Jako první udělej díru do válce.

Délku trysky neovlivuje jen komora, ale použitá gumička, ramínko trysky, válec, mechabox. Pokud si myslíš, že ti 0,1 nebo 0,2 přidá 10m/s , což rozhodně nepřidá, protože ti nejspíš nepřidá vůbec nic, ani nemusíš kupovat delší trysku, ale zbruš si čelo ramínka o dvě desetiny a tryska ti bude více vyjíždět z mechaboxu.

Edit: K tej recenzi - je tam plno nepravd. Např to, že zbraň má ražení jako ostrá zbran, že zbraň je kvalitně zpracována (zpracování vnější hlavně a uchycení předpažbí je katastrofální, provedení plastů nezmiňuji) , vůbec se v ní nemluví o dalším "průseru" v podobě samořezných šroubů, velké díře pro válec, ve které často plandá a poté dochází k vydření drážek do válce od pístu, o tom, že ložiska často ani nedrží v mechaboxu a musí se přilepit, "pružina je m130" i když má ve většině případů tuhost jako m140 a mohl bych pokračovat. To vše platilo jak u verzí před 5 lety, tak i pro některé dnešní verze, které mají navíc pár změn k horšímu - např otvory pro přední čepy, komory, ještě horší zpracování vnější hlavně. Když už se ale odvoláváme na tu recenzi ohledně trysky, stojí tam: " Při zkoušení těsnosti vzduchotechnika výborně těsnila " a na konci " Jiná tryska by také mohla zvýšit úsťovou rychlost zbraně. " Z vlastní zkušenosti vím, že u tech zbraní ta tryska vůbec nepřidá a pokud přidá, tak nepatrně málo, protože ta původní tryska prostě funguje dobře a kór s prowin komorou, na kterou je ta délka naprosto použitelná. Viz můj předešlý příspěvek.

Tím ale nechci říkat, že aimtop je nepoužitelný, po základním servisu a ideálně výměně komory za prowin je ta zbraň dobrá.

04 dub 2015, 09:44
Generál major
Generál major

sice nejsem MOD ale ste us dost OT ... bylo by fajn presunout diskuzi do prislusnyho tematu...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

06 dub 2015, 21:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Ahoj , potřeboval bych poradit, proč mi nechce někdy podávat moje mk112 s novou PW komorou. Nainstaloval jsem ji společně s hop-up gumou od aimtop (bílá) a při vložení zásobníku se mi zdá trochu volnější, než byl u základní komory. Před hopkomorou mám gumové kroužky, které mi komoru tlačí až k mechaboxu. Nic jiného jsem neměnil než komoru a gumku. Nevíte, v čem by mohl být problém? Popřípadě mohu něco vyfotit...

30 led 2016, 16:15
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Pravdepodobne ti zásobník nesedí do hop komory. Hop komoru musis nastavit (na to som ja pouzil cervika ktory vodi pruzinku, kedze som potreboval jemne posunut komoru)

Naposledy upravil Scath dne 31 led 2016, 09:21, celkově upraveno 2

30 led 2016, 21:00
Podporučík
Podporučík

Jestli mu o-krouzky tlaci komoru k mechaci, tak ten cervik je tam k nicemu. A rozhodne neni pro nastavovani. Je to jen vodici cervik pro pruzinku, ktera ma plnit stejnou fci jako ony o-krouzky.

31 led 2016, 00:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 156 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6