|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
ALTERNATiVA
Podporučík
|
 Ares WA2000
Zdravím pání! Veľmi silno uvažujem nad puškov Ares WA2000. Vlasntíte / držali ste v ruke? Okrem toho že je to neuveriteľne nádherná zbraň (otázka vkusu), tak my značka Ares rezonuje ako záruka kvality - vychádzam však len z informácií, ktoré som našiel na nete a ktoré som bol schopný s mojou mizernou angličtinou preložiť. Popis: Ares WA 2000 Sniper Rifle Material: Wood + Zinc Alloy System: Spring Power Magazine: 50rds (6mm BB)-Stick Magazine Separate Length: 960mm Velocity: 350-380fps (134A & 0.2g BB) Hop up: Match Grade Adjustable Package Included: Gun, Magazine, Box Features: -CNC Body & Barrel -Genuine Walnut Wood Stock, Handguard & Cheek Piece -VSR System Compatible -Adjustable Butt Pad -Folding Bipod Váha - 5700g Cena 512 doláčovODKAZ NA PRODUKTZásobník je len imitačka s "ostrími" nábojmi - BBčka sa kŕmia do trubky, ktorá sa zasúva pod hlaveň. (to je zatial jediné čo sa mi nepáči). Dostala sa ku mne takáto informácia - Táto airsoftka (tak ako všetky od Ares) sa vyrába zámerne s úsťovkou pod 380 - aby neprevyšovala japonský limit. Avšak jej vnútornosti sú navrhnuté a pripravené na výmenu ďaleko silnejšej pružiny.... neviem či je to pravda, osobne sa mi to zdá nezmysel, ale bol by som rád keby mi to niekto objasnil. 
Naposledy upravil ALTERNATiVA dne 21 čer 2011, 16:52, celkově upraveno 1
|
21 čer 2011, 16:40 |
|
 |
|
pete-11
Plukovník
|
 Re: Ares WA2000
Za tu cenu + nějaké poštovné + 20% dph(cca 1800) se dostaneš přez 10 000kč. Zbraně od ares mají také většinou nějaké díly atip. takže ub je teměř němožnej. Sám žádnou nevlastníma ani nebudu, ačkoliv je ta zbraň opravdu nádherná...co se týče praktčnosti bych řekl k ničemu. Na výstavku je zase moc drahá. To muj názor.
|
21 čer 2011, 16:48 |
|
 |
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
S tou cenou určite počítam. Aj keď sa budem zo všetkých síl zneužiť známeho, ktorý žije v nemecku a raz za čas sa zjaví doma.
čo sa týka upgradu - píšu VSR system compatible, takže stále hladám na nete nejaké postrehy ohladom toho čo je kompatibilné - i ked to berem s rezervou.
Čo konkrétne sa ti zdá nepraktické?
|
21 čer 2011, 17:10 |
|
 |
|
pete-11
Plukovník
|
ALTERNATiVA píše: Čo konkrétne sa ti zdá nepraktické? Zdá se mi to stejně nepraktické jako baret M99 (airsoft) .. prostě je to čistě jen na modeling.
|
21 čer 2011, 17:24 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Třeba Cheytac M200 od ARES je prý úplně naprd, takže ARES jakožto záruku toho, že dostaneš kvalitní a funkční kvér rozhodně neber. V ruce jsem to fakt neměl, takže čistá spekulace, ale hádal bych, že to fakt bude spíš hezká věc na focení než rozumně použitelnej kvér.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 čer 2011, 17:46 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Ares by ti dopodrobna popsal Harry z Urny, ale ten se hybe na jinych portalech. nicmene by ti asi rekl ze to je maximalne do vitrinky a ze ares je DO-DO (dodelej-doma), myslim ze mluvi z vlastni zkusenosti protoze pusek ma doma nepocitane (z aresu tusim ma DSG nebo jak se ta nemecka hruza jmenuje, AIcko a tusim ze i ten zmineny Cheytac).
|
21 čer 2011, 19:48 |
|
 |
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Díky za postrehy ... myslím že aj keď ste to nikto v ruke nedržali, tak sú to argumenty dosť silné na to aby som sa minimálne zamyslel a "vrátil sa na zem". Počiatočná eufória z predstavy že budem mať v arzenáli takúto unikátnu krásku sa vytráca  Každopádne ak sa mi raz podarí nejaký kus dostať do ruky, určite sa mu riadne pozriem pod kapotu. Moja predstava o značke Ares je evidentne skreslená.
|
21 čer 2011, 21:48 |
|
 |
|
loco99
Brigádní generál
|
Já si ty jejich flinty taky studoval, ve finále mi došlo že pokud by nebyla jiná možnost než že bez ní by se nedalo žít tak do toho nepůjdu. Oni maj blbě ty těla takže to různě ufukuje a ztrácí výkon, a ten zásobník na tomhle Waltheru .... to je prasárna
|
21 čer 2011, 22:29 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
ARES Cheytac je fakt na pytel. Jak tu je psáno, dodělat doma. Fouká to brutálně a oplatí se spíš to používat v manuálu, i když to tělo teda nic extra. Nejen že se to viklá, ale ta napínací páka je taková nepřesvědčivá. Nemůžu mluvit o WA2000, ale když kupovat snipu, víc dostanu od debilního WELLu, než z ARESu.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
21 čer 2011, 22:43 |
|
 |
|
Forger
Svobodník
|
Tak tuhle krásku jsem si na tu zeď a střelbu místo vzduchovky před měsícem pořídil. Na Uncompany ji měli za 368$ s poštovným 489$. Samotná mě tedy vyšla i s daní, dopravou a clem na cca 10 400Kč. Kvalita zpracování zbraně je výborná viz recenze jednoho majitele zde http://tinyurl.com/6xzzu7z a jiná http://tinyurl.com/6bgcpk7 To samé se ale nedá říct o bipodu, jehož ostré hrany a otřep na šroubu zanechaly nepěkné stopy na horní liště, ale holt kdybych si to blbec před namontováním pořádně prohlíd tak se to nestalo. Dále nevím jak je to u jiných zbraní (tohle je má první airsoftka), ale nastavit hop je práce na půl dne, protože než se člověk trefí do té správné pozice A pak vcelku zásadní problém této zbraně, a to je systém nabíjení. Nejprve otočíte zbraň hlavní dolů, zmáčknete pojistku a trubkový zásobník s trochou snahy vyjede. Zásobník plníte jednou kuličkou za druhou, přičemž musíte hrdlo zásobníku mezitím zakrývat prstem aby vám BB nevylétla zpět. Po vsunutí cca 50BB otočíte zbraň hlavní vzhůru, zásobníkem se přiblížíte ke komoře povolíte prst a prrrrssssk, pokud máte štěstí tak kuličky skončily v komoře, pokud ve vašem obličeji a okolí tak je tam naházejte (a na předcházející postup se příště vytento) přes ně naládujte zásobník, a až přes pár zdeformovaných kulích zacvakne tak konečně můžete střílet. Tohle holt kluci šikmooký nevychytali.  PS: I tak koupě nelituji, protože pro mé potřeby je dokonalá. 
|
22 čer 2011, 01:58 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Forger píše: Tak tuhle krásku jsem si na tu zeď a střelbu místo vzduchovky před měsícem pořídil. Na Uncompany ji měli za 368$ s poštovným 489$. Samotná mě tedy vyšla i s daní, dopravou a clem na cca 10 400Kč. Kvalita zpracování zbraně je výborná viz recenze jednoho majitele zde http://tinyurl.com/6xzzu7z a jiná http://tinyurl.com/6bgcpk7 To samé se ale nedá říct o bipodu, jehož ostré hrany a otřep na šroubu zanechaly nepěkné stopy na horní liště, ale holt kdybych si to blbec před namontováním pořádně prohlíd tak se to nestalo. Dále nevím jak je to u jiných zbraní (tohle je má první airsoftka), ale nastavit hop je práce na půl dne, protože než se člověk trefí do té správné pozice A pak vcelku zásadní problém této zbraně, a to je systém nabíjení. Nejprve otočíte zbraň hlavní dolů, zmáčknete pojistku a trubkový zásobník s trochou snahy vyjede. Zásobník plníte jednou kuličkou za druhou, přičemž musíte hrdlo zásobníku mezitím zakrývat prstem aby vám BB nevylétla zpět. Po vsunutí cca 50BB otočíte zbraň hlavní vzhůru, zásobníkem se přiblížíte ke komoře povolíte prst a prrrrssssk, pokud máte štěstí tak kuličky skončily v komoře, pokud ve vašem obličeji a okolí tak je tam naházejte (a na předcházející postup se příště vytento) přes ně naládujte zásobník, a až přes pár zdeformovaných kulích zacvakne tak konečně můžete střílet. Tohle holt kluci šikmooký nevychytali.  PS: I tak koupě nelituji, protože pro mé potřeby je dokonalá.  a jak to lita? asi nic moc ze?
|
22 čer 2011, 07:42 |
|
 |
|
Forger
Svobodník
|
Kvalitu střelby nemám sčím porovnat, ale když to vezmu podle formátu papíru, tak na cca 25m se trefuju do prostoru velikosti A8 a na 50m A5. Ale semtam to střelí úplně dopryč.
|
22 čer 2011, 18:09 |
|
 |
|
STruple
Nadrotmistr
Registrován: 08 kvě 2011, 20:16 Příspěvky: 46 Bydliště: 2 kiláky na východ od Plzně
|
Taky po týhle krásce pokukuju, ale skoro žádná firma neni schopná se jí ujmout... vždyť je na airsoft dokonalá - dlouhá hlaveň krátká zbraň (tady nevim nic o vzduchotechnice takže mě neukamenujte  )
_________________ "Netrefili by ani slona na tuhle vzdá ..." generál John Sedgwick, 1864, zabit ostřelovačem.. Vz. 95, věčně nehopující AUG A2 s optikou a taktickým křovím, též známý jako LEGO.
|
28 čer 2011, 16:48 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|