|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
MILHAUS
Rotmistr
|
 M4A1 RIS GAS BLOWBACK
Zdravím chtěl bych slyšet vaše názory na tuhle zbraň. http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1375 Chystám se ji nejspíš pořídit. Potřeboval bych rady od lidí co si jí pořídily a nebo odkaz na lepší za dobrou cenu. Díky
_________________ PFC. Miloš Beran 2/8 Marines Echo Co. 2005-2008 Reenacted http://www.sawmill-camp.com *Marine Corps Base Camp Lejeune * "Be ready for fight, and fight to win" "Semper Fi"!
|
24 úno 2010, 08:48 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
 Re: M4A1 RIS GAS BLOWBACK
Jen na začátek zbraň je viprodaná a jestli bude je ve hvězdách. Mám ji doma a na sušení je dobrá. Zatím sem neměl sní žádné problémi žádné úniky plynu. Je ale potřeba časem vyměnit někeré součástky za výce odolné jako je třeba záchy závěru.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
24 úno 2010, 08:52 |
|
 |
|
MILHAUS
Rotmistr
|
ok no počkám si ještě nějakej ten pátek a uvidíme jestli bude....  jinak tady sem taky našel: http://www.armymarket.cz/ch-m4a1-ris-ga ... -062-d2291ale taky není!.... 
_________________ PFC. Miloš Beran 2/8 Marines Echo Co. 2005-2008 Reenacted http://www.sawmill-camp.com *Marine Corps Base Camp Lejeune * "Be ready for fight, and fight to win" "Semper Fi"!
|
24 úno 2010, 09:22 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
No tam věčně nic není všechno někde cestuje.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
24 úno 2010, 09:23 |
|
 |
|
MILHAUS
Rotmistr
|
no uvidíme....takže řákáš že do ní mam jít??.... jo a ještě jak hodně na ní působí zima??...
|
24 úno 2010, 09:28 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
MILHAUS píše: no uvidíme....takže řákáš že do ní mam jít??.... jo a ještě jak hodně na ní působí zima??... No zima působý hlavně na plyn. A taky hlavně jde o to co od toho očekáváš.
|
24 úno 2010, 09:36 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Mrkni na ASPortál, o tomhle kvéru je tam opravdu hodně rozsáhlej topic, kterej určitě doporučuju přečíst, pokud o tomhle kvéru přemejšlíš. Já do něj chtěl jít taky a nakonec jsem si to rozmyslel, cena se totiž docela vyšplhá když připočítáš zásobníky, nezbytný náhradní díly a provoz...a to nepočítam ten čas a nervy, co tě bude stát ten kvér rozchodit a udržovat v chodu. Jinak koupit se nějakým zázrakem stále dá na EBAirsoftu: http://www.ebairsoft.com/m4a1-blowback-p-2282.html , vyjde tě na plusmínus stejný prachy jako u Morrise, oproti ASM ušetříš pár stovek.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 úno 2010, 11:02 |
|
 |
|
Wrtak
Moderátor
Registrován: 28 bře 2008, 21:00 Příspěvky: 970 Bydliště: Stříbro
|
Zkus hledat  Na netu je pár informačně hodnotných článků. Moc lidí jí nemá, tak posuzuji jenom ze shlédnutých recenzí. Zásobníky unikají, těsnění jde brzy do věčných lovišť a hop se sere taky. ND a rohlíky najdeš pouze v zahraničí a v současný situaci budou za čas potíže na to něco schrastit. A to nemluvim o provozu, kterej neni zrovna levnej.
_________________ Wrtak -- GSAS Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!
Mobile No.: 776 798 793 E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz 33. Výcvikové středisko STŘÍBRO 57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého
|
24 úno 2010, 11:35 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
Já osobně bych počkal, našetřil na nějakou pořánou plynovku jestli to s ní myslíš vážně a chceš s ní aktivně hrát  Jinak kdo by netožil po BB kvéru že jo 
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
24 úno 2010, 13:12 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Darken01 píše: Já osobně bych počkal, našetřil na nějakou pořánou plynovku jestli to s ní myslíš vážně a chceš s ní aktivně hrát  Jinak kdo by netožil po BB kvéru že jo  Ono i Inokatsu má svoje mouchy. A za cenu Inokatsu máš AGMko s komplet novejma špičkovejma vnitřnostma od renomovanejch firem (RATech atd.), což je ve výsledku rozhodně lepší než základový Inokatsu.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 úno 2010, 13:41 |
|
 |
|
lukyneky
Praporčík
|
Ahoj Griffe, nemhl by jsi prosimte hodit sem ten odkaz z asportalu, nejak to nemuzu najit, díky moc předem  --------- Už nemušíš nějak jsem to našel a stejnak sem nejstil co potřeboval .....
_________________ M107 HPA semi 230 m/s
"Máš strach ? to já o tebe jo"
|
05 črc 2011, 21:25 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Stejně už ho dávno nemam, bylo to ještě předtím, než forum překopali.
|
07 črc 2011, 20:45 |
|
 |
|
zirafa
Kapitán
|
i na novem foru je o tom obsahle tema..doporucuju prostudovat moznost plneni propanem...ja se na to v nejblizsi dobe chystam(mam 4 GG zasobniky a nepouzivam je),s co2 se to da,na eagleguns.cz se a koupit 50bombicek za 620kc..u ghk co2 zasobniku vydrzi jeden na vice nez 2 naplneni kulema(zalezi co je v kveru,ale v pripade NPASU nastaveneho cca na 130m/s) takze na bombicku das 80 kuli,takze teoreticky za tech 620kc vystrilis 4000kuli.. coz neni tak hrozne...navic pri prechodu na plneni propanem to vychazi jeste mnohem levneji. do m4 si rovnou porid zachyt zaveru,kovovou hop up komoru+gumicku(staci i JDT, nebo GP dela dobre gumicky) pokud chces citelnejsi blowback tak mekci recoil spring+buffer,pokud chces vetsi kadenci tak tuzsi recoil s. bolt carrier muzes nechat puvodni,casem se obrousi(u me asi 5k ran,ale stale by byl pouzitelnej,jen je to pouzivani na nem videt) zase pokud chces rychlejsi strelbu,vem treba ten hlinikovej z morisu,pokud chces vetsi kick,tak nejakej tezsi..zakladni ma tusim 209 gramu.. noozle ti doporucuju vymenit za treba hlinikovej.. z ebairairsoftu se da sehnat dost bolt carrier+noozle za velmi slusnou cenu(mam od AABB,ci tak nejak)cernej bolt carrier+noozle kterej je z plastu a hliniku,vysel me na cca 360kc,a nemuzu si ztezovat.. kver je to dobrej,nehraju s nim porad,stale jeste pouzivam i aeg.. ale to planuju v budoucnu zmenit.plneni propanem totiz vychazi opravdu dobre,kdyz 10kg propanu sezenu za 500kc,a pak cca 1500kc dalsich veci ktere jsou potreba(PB lahve,redukce) ale to se ti rychle vrati..
|
08 črc 2011, 05:29 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|